Als u veel werknemers in dienst heeft kunnen de administratieve taken rondom salarisverwerken veel tijd in beslag nemen. De kosten van het uitbesteden van de salarisadministratie aan Ketelaar Kroon zijn afhankelijk van de dienstverlening die u afneemt.

Kosten salarisadministratie

Onze tarieven worden lager naarmate het aantal loonstroken die wij moeten verwerken toeneemt. Voor de kosten die u aan salarisadministratie kwijt bent nemen wij u verschillende administratieve werkzaamheden uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering!

Kosten salarisadministratie uitbesteden

Bent u op zoek naar een betrokken partner voor het verwerken van salarissen? Dan bent u bij Ketelaar Kroon aan het juiste adres. De kosten van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van het aantal loonstrookjes dat verwerkt moet worden. Ook heeft u bij ons de keuze om uw loonverwerking gedeeltelijk zelf te doen. Dit kan eenvoudig door ons online portal. Hierin kunt u eenvoudig uw personeelsgegevens inzien en aanpassen. Heeft u vragen over de kosten van salarisadministratie uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kosten salarisadministratie per medewerker

Beschikt u over veel personeel? De kosten voor salarisadministratie per medewerker worden voordeliger naarmate het aantal werknemers stijgt. Heeft u nog vragen over de kosten van salarisadministratie per medewerker? Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar! Daarnaast bent u van harte welkom in onze kantoren te Groningen, Stadskanaal en Veendam. In ons gratis spreekuur kunnen wij de mogelijkheden met u doorspreken. Ook kunt u een demonstratie van ons online portal krijgen.