Zoekt u een betrokken partner voor uw loonverwerking? Ketelaar Kroon beschikt over ervaren experts die u dienstverlening op maat kunnen bieden.

Loonverwerking

Wij zijn gespecialiseerd in salarisadministratie voor elke bedrijfstak en CAO. Voor een correcte loonverwerking weten wij welke wet- en regelgeving wij moeten toepassen. De kosten van salarisadministratie zijn afhankelijk van het aantal loonstrookjes dat verwerkt moet worden. Met kantoren in Groningen, Stadskanaal en Veendam staan wij klaar voor MKB-ondernemers in de gehele regio!

Loonverwerking uitbesteden of zelf doen

Bij Ketelaar Kroon kunnen we u alles vertellen over de verschillen tussen loonverwerking uitbesteden of zelf doen. Als uw bedrijf groeit zult u merken dat het verwerken van salarissen steeds meer tijd in beslag zal nemen. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de wet- en regelgeving omtrent salarisverwerking. Daarom is het altijd verstandig om loonverwerking uit te besteden. Ketelaar Kroon heeft ervaren salarisverwerkers in dienst die u graag meer vertellen over de voor- en nadelen van loonverwerking uitbesteden of zelf doen. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Loonverwerking door Ketelaar Kroon

Al meer dan 70 jaar laten bedrijven hun loonverwerking door Ketelaar Kroon verzorgen. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen op een gratis spreekuur. Onze experts brengen samen met u uw wensen en behoeften in kaart. Op basis daarvan zal er een passend plan gepresenteerd worden. Wij kunnen werkzaamheden als het indienen van loonaangiftes en het uitwerken van loonstroken uit handen nemen. Heeft u nog vragen over het laten verrichten van uw loonverwerking door Ketelaar Kroon? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met één van onze deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord!