Nieuws van onze kantoren

Nieuws van onze kantoren

Hoera! Onze collega Joyce is 25 jaar in dienst! 

Even een berichtje van onze pensionado Hilco Ketelaar

"Mede namens mijn echtgenote Willy wil ik u bedanken voor de vele kaartjes, uw bezoek en cadeaus rondom mijn pensionering.  Ik kan terugkijken op veel fijne jaren van werken in een prachtig vak. Het geeft mij voldoening te weten dat het kantoor Ketelaar Kroon toekomstbestendig is, waarbij het belang van de klant voorop blijft staan. Nogmaals dank voor de samenwerking en het vertrouwen.

Hartelijke groet, Hilco Ketelaar"

Bedankt!

Graag willen wij iedereen bedanken die samen met ons de opening van kantoor Groningen en het 75-jarig jubileum hebben gevierd en alle relaties voor hun gulle gift. 

Het totaalbedrag dat wij mochten ophalen voor het Beatrix Kinderziekenhuis is € 6.712,00.

 

Opening en 75-jarig jubileum

Graag nodigen we u uit voor de opening van ons nieuwe kantoor in Groningen. Met trots willen we u laten zien waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

Daarnaast bestaat onze vestiging Groningen maar liefst 75 jaar. Een mijlpaal!

Deze beide feestelijke aangelegenheden willen we graag met u vieren, onder het genot van een hapje en drankje. Daarom nodigen wij u uit op donderdag 30 maart aanstaande. 

Om een piek te voorkomen in het aantal bezoekers, verzoeken wij u om zich aan te melden voor een tijdvak via onze website ketelaar-kroon.nl/opening-en-jubileum of door even te bellen naar 050-3130547.

We hopen u te zien aan de Griffeweg 97-6 te Groningen!