Nieuws van onze kantoren

Nieuws van onze kantoren

Abraham!

Hoera, "onze " Michel Stol is vandaag, 5 juli 2022, 50 jaar geworden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 1 januari 2022 maken wij gebruik van een nieuw CRM pakket genaamd TESS. 

TESS richt zich op het beheren en analyseren van klantgegevens. Alle processen, doelstellingen en aandachtspunten worden nu digitaal in kaart gebracht. Het doel hiervan is het verbeteren en inzichtelijker maken van onze zakelijke relaties. Door de data te coördineren en slim te benutten kunnen wij nog efficiënter en effectiever te werk gaan. Vanzelfsprekend is het CRM pakket AVG proof.

Veranderingen?

Door de wijziging van CRM pakket zal de factuur lay-out die u van ons gewend bent veranderen. Dit geldt echter nog niet voor de werkzaamheden die verricht zijn in het oude jaar. 

Nieuwe e-mailadressen       

Tevens zijn al onze e-mailadressen gewijzigd.

Algemeen: info@ketelaar-kroon.nl

Facturatie: facturen@ketelaar-kroon.nl 

En voor de medewerkers is het voornaam@ketelaar-kroon.nl geworden.

Wij hopen u hiermee nog beter van dienst te zijn.

 

50 jaar!

Hoera, "onze " Henriëtte Levinga is vandaag, 10 september 2021, 50 jaar geworden!

 

12,5 jarig dienstjubileum

Hoera, "onze" Han Koo Moed is 12,5 jaar in dienst en dat mag gevierd worden!

Ketelaar Klip, Schuitema en Kroon bundelen hun krachten

3 vestigingen in de regio

Alfred Kroon en Jolanda Schulte van de Finfis groep hebben de kantoren van Ketelaar Klip Accountants & Belastingadviseurs en Administratiekantoor Schuitema overgenomen en gaan samen verder als Ketelaar Kroon Accountants & Belastingadviseurs.

Van links naar rechts: Michel Stol AA, Janine Raadsveld AA/RB, G. Schuitema, Hilco Ketelaar AA, Jolanda Schulte en Alfred Kroon AA

De aansluiting zorgt ervoor dat Ketelaar Kroon Accountants & Belastingadviseurs haar marktposities versterkt in de provincie Groningen. Vanuit drie vestigingen Groningen, Stadskanaal en Veendam kunnen de 20 medewerkers hun klanten nog beter bedienen.

Onder het motto “betrokken, betrouwbaar en compleet” biedt Ketelaar Kroon Accountants & Belastingadviseurs een brede dienstverlening aan. Een goed team van ervaren medewerkers kunnen de ondernemer bijstaan bij alle operationele en strategische beslissingen. Tot de kerntaken behoren de accountancydiensten, het verzorgen van alle soorten belastingaangiften en de salarisadministraties.

De heren Ketelaar en Schuitema hebben hun pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Voor hen is de tijd gekomen om de kantoren over te dragen. “In de vele gesprekken die wij met elkaar gevoerd hebben is het mij duidelijk geworden dat Alfred en Jolanda dezelfde klantbenadering hanteren en het kleinschalige blijven nastreven” zegt Hilco Ketelaar. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat met deze overdracht de dienstverlening aan de klant gewaarborgd is. Daarnaast blijf ik zelf ook nog enkele jaren actief aan het kantoor verbonden om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen.” De heer Schuitema vult hem aan: “Voor mij geldt dat ik al wat eerder mijn pensioen heb bereikt. Toen ik op min of meer toevallige wijze Alfred vorig jaar tegen kwam ging het balletje snel rollen. Alfred en ik zijn in het verleden bij Deloitte collega’s geweest. We kenden elkaar dus al langer. Zijn aanpak en professionaliteit heeft mij altijd aangesproken. Het feit dat onze Patricia de relatie met de klanten blijft onderhouden maakt het dat ik mij sneller kan terugtrekken dan de heer Ketelaar.”

Alfred en Jolanda zijn verheugd met de overnames. In een gesprek vatten zij de meest in het oog springende voordelen voor de klant als volgt samen: ”meer expertise in huis, een groter kennisnetwerk, een stap vooruit in digitaliseren en ICT-ontwikkeling, krachtenbundeling: samen brengen we de klant en diens onderneming echt verder. Dat wij bij beide kantoren kunnen steunen op de zeer ervaren en deskundige medewerkers die een sterke relatie hebben met de klanten geeft ons een heel goed gevoel. We hebben er heel veel zin in!”