Register Belastingadviseurs

Janine Raadsveld AA RB is als Register Belastingadviseur ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB).

Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7.200 aangesloten belastingadviseurs. De beroepsvereniging is ontstaan op 1 januari 2011 door de fusie tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Alle leden moeten jaarlijks voldoen aan de certificeringsverplichting.

Wat doet een Register Belastingadviseur?

Vanuit zijn expertise verdiept de Register Belastingadviseur zich in het reilen en zeilen van een onderneming. Zakelijk en privé kunt u erop rekenen dat uw fiscale zaken uitstekend worden afgewikkeld. En niet te vergeten, dat u nooit te veel belasting betaalt.

Daarnaast adviseert de Register Belastingadviseur ook deskundig over andere aspecten zoals rechtsvormen, persoonlijke financiën, strategie en fusie & overname. Bovendien heeft de Register Belastingadviseur via het RB ruim 7.000 collega’s achter zich. Kennis is het voornaamste instrument van de Register Belastingadviseur. De belastingwetgeving verandert voortdurend dus is het van belang dat zijn kennis up-to-date is. Daardoor kan de Register Belastingadviseur u informeren over de nieuwste fiscale regels, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. De Register Belastingadviseur weet als geen ander wat er speelt in het midden- en kleinbedrijf. Betrouwbaarheid staat bij de Register Belastingadviseur hoog in het vaandel. Een extra kwaliteitsmerk voor cliënten en collega’s.

Kortom; de voordelen van een Register Belastingadviseur zijn:

  • Onafhankelijkheid
  • Brede expertise
  • Specialist in MKB
  • Uitgebreid netwerk
  • Up-to-date
  • Vakkennis

Kijk voor meer informatie over de
Register Belastingadviseur op www.rb.nl

 

Register Belastingadviseurs

Ketelaar Kroon Accountants & Belastingadviseurs is ook aangesloten
bij
de NBA.