Heeft u niet genoeg tijd of kennis om uw salarisgegevens te verwerken? Dan kunt u uw salarisadministratie uitbesteden aan Ketelaar Kroon! Onze ervaren en betrokken experts zorgen voor een efficiënte verwerking van uw salarissen. 

Salarisadministratie uitbesteden

U levert de gegevens van uw werknemers bij ons aan en wij verzorgen de rest. Daarnaast heeft u 24/7 toegang tot uw salarisadministratie. U kunt live meekijken en ook zelf wijzigingen doorvoeren via onze portal. Heeft u vragen over het uitbesteden van uw salarisadministratie? U bent van harte welkom bij ons kantoor in Groningen, Stadskanaal of Veendam voor een gratis spreekuur!

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen

Ketelaar Kroon biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van salarisverwerking. Zo kunt u uw salarisadministratie uitbesteden of deels zelf doen. De kosten van salarisadministratie hangen af van de dienstverlening die u afneemt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Daar kunnen we uw wensen en behoeften bespreken. Vervolgens komen onze experts met een plan op maat. Bij Ketelaar Kroon kunt u uw salarisadministratie uitbesteden of gedeeltelijk zelf doen. Wat u ook kiest, onze experts staan altijd voor u klaar met advies!

Salarisadministratie uitbesteden tarieven

Bij Ketelaar Kroon hanteren wij verschillende tarieven voor het uitbesteden van salarisadministratie. De kosten worden berekend per loonstrook. Beschikt u over veel personeel? Hoe meer loonstroken u door ons laat verzorgen, hoe lager de tarieven van het uitbesteden van salarisadministratie zullen uitvallen. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht hebben tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij direct voor u aan de slag! Maak vandaag nog een afspraak met één van onze experts om een plan op maat te maken.