Verhuizing

Wij gaan verhuizen!

Met ingang van 1 december kunt u onze locatie Groningen bezoeken aan de Griffeweg 97-6.

Al 75 jaar zijn we onze klanten van dienst, eerst als Kuilman, later als Klip, toen als Ketelaar-Klip en uiteindelijk als Ketelaar-Kroon. De laatste 40 jaar vanaf het adres aan de Kraneweg 87 in Groningen. Helaas heeft de eigenaar van dit pand besloten de huur op te zeggen en het pand om te bouwen tot een appartementencomplex.

Een gedwongen verhuizing komt nooit gelegen, maar biedt wel kansen. Aan de Griffeweg 97-6 hebben we een goed bereikbare en mooie locatie gevonden. Vanuit ons gemoderniseerde kantoor kunnen we u nog beter van dienst zijn. Hierbij blijven kleinschaligheid en benaderbaarheid onze kernwaarden.

Voor de klanten die ons bezoeken in de vestigingen Veendam en Stadskanaal verandert er niets, echter willen wij u graag middels deze brief op de hoogte brengen van dit nieuws. Bezoekt u ons in Groningen? Dan kunt u vanaf 1 december terecht in ons kantoor aan de Griffeweg. Gemakkelijk bereikbaar met eigen parkeergelegenheid. Eenmaal binnen zult u ons aantreffen zoals u gewend bent:

Betrokken, betrouwbaar en compleet.

Voor de klanten die ons bezoeken in de vestigingen Veendam en Stadskanaal verandert er niets, maar bezoekt u ons in Groningen? Dan kunt u vanaf 1 december 2022 terecht in ons kantoor aan de Griffeweg 97-6.

Gemakkelijk bereikbaar met eigen parkeergelegenheid. Eenmaal binnen zult u ons aantreffen zoals u gewend bent: Betrokken, betrouwbaar en compleet!