De administratieve werkzaamheden rondom de verloning van uw werknemers neemt veel tijd in beslag.

Verloning

Ketelaar Kroon neemt graag het werk uit uw handen zodat de druk op uw agenda verlicht wordt. Wij verrichten taken als

  • Opstellen van loonstrookjes
  • Indienen van loonaangiftes
  • Bijhouden van verzuim- en verlofregistraties
  • Bijhouden van digitale personeelsdossiers

De administratie wordt online bijgehouden in een portal. U heeft 24/7 toegang tot dit portal via uw computer of een mobiele applicatie. U kunt ook kiezen om uw verloning zelf te bij te houden in ons portal. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Verloning personeel

Bent u op zoek naar een betrokken partner voor de verloning van uw personeel? U bent van harte welkom bij onze kantoren in Groningen, Stadskanaal en Veendam. In een gratis spreekuur geeft u aan wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van salarisadministratie. Als u kiest om de verloning van uw personeel door ons te laten uitvoeren krijgt u een contactpersoon toegewezen. Tevens kunnen wij u een demonstratie van ons online portal geven. Profiteer van de vele voordelen die Ketelaar Kroon u biedt!

Verloning Ketelaar Kroon: meer dan 70 jaar ervaring

Onze experts zijn échte specialisten op het gebied van loonadministratie. Ketelaar Kroon heeft meer van 70 jaar ervaring met verloning van personeel. In die jaren zijn wij met de tijd meegegaan. Zo gaat bij ons alles online! Daarnaast hebben wij verreikende kennis aangaande de ingewikkelde regelgeving rondom CAO’s. Zo weten wij welke wet- en regelgeving toegepast moet worden. Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van verloning is Ketelaar Kroon de partner die u zoekt! De kosten van salarisadministratie zijn afhankelijk van de dienst die u afneemt. Hoe meer verloningen wij voor u verrichten, des te lager onze tarieven.